"HATIRALARA SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Vali Özdemir Çakacak, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Sücaaddin Veli Derneği Başkanı Hasan Ali Uzun ve dernek üyelerini makamında kabul etti.

"HATIRALARA SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORUZ"
07 Şubat 2019 Perşembe 13:31

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Çakacak, Sücaaddin Veli Derneği Başkanı Hasan Ali Uzun’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Hacı Bektaş-ı Veli, Ahi Evran, Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bayram-ı Veli, Taptuk Emre, Şeyh Edebali gibi kıymetlerden birinin de Sücaaddin Veli olduğunu dile getiren Vali Çakacak, “Eskişehir Valiliği olarak Sücaaddin Veli’ye olan vefa, minnet borcumuzu bir nebze de olsa ödeyebilmek için ondan kalan yapılara ve hatıralara sahip çıkmaya çalışıyoruz.” dedi.

Dernek Başkanlığına seçilen Uzun ise kendilerinden önce görev yapan yönetime teşekkür etti. Sücaaddin Veli Anma etkinliklerinin uluslararası düzeyde kutlanır hale geldiğini hatırlatan Başkan Uzun, verilen bu görevin kendilerini daha büyük projelere yönlendirdiğini ve daha çok çalışacaklarını söyledi.

Sözlerinin sonunda Başkan Uzun, ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.