Gürlife Hastanesi’nden gazetecilere indirim

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gürlife Hastanesi’nden gazetecilere indirim
15 Ocak 2020 Çarşamba 14:02

Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Özdemir, Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensuplarına toplumu aydınlatmada önemli görevler düştüğünü ve Eskişehir basınının bu konuda çok büyük bir paya sahip olduğunu söyleyen Başhekim Ali Özdemir, “Eskişehirli gazeteciler kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına her zaman elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bizler Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi yönetimi olarak Eskişehirli bütün gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” dedi.

FEDAKARLIK MESLEĞİ

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Cemiyet Başkanı Yılmaz Karaca, gazetecilik mesleğinin büyük bir fedakarlıkla yapıldığını belirterek, teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca ve Eskişehir Özel Gürlife Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Özdemir arasında anlaşma imzalandı. Anlaşmaya göre basın çalışanları ve birinci derece yakınlarına Özel Gürlife Hastanesi’nde yüzde 20 indirim uygulanacak. Ziyarette cemiyet yönetim kurulu üyeleri Hakkı Sağlam, Bülent Özyazıcı, Muharrem Esen, Kemal Atlan, Özdemir Uçak, Seda Uçar Kale ve Özel Gürlife Hastanesi Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Ayda Koçak hazır bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.