GÜNDOĞDU PROJESİ ÜÇ AYDIR KOMİSYONDA BEKLİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Partili Meclis Üyelerine çağrıda bulunarak, Gündoğdu’da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin bir an önce komisyondan geçirilip Meclis’e getirilmesini istedi.

GÜNDOĞDU PROJESİ ÜÇ AYDIR KOMİSYONDA BEKLİYOR
09 Ocak 2018 Salı 21:45

Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında toplandı. Gündoğdu Mahallesine yapılacak olan dönüşüm projesi için AK Partili Meclis Üyelerine çağrıda bulunan Büyükerşen, “Üç aydır bu proje komisyonda bekliyor. Bir an önce Gündoğdu1 ve Gündoğdu 3 dönüşüm projelerinin komisyondan geçirilip belediye meclisine getirilmesi gerekiyor” dedi.

AK PARTİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Sekiz mahallede gerçekleştirilecek olan afet riskli alan projesinin de hala Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda bekletildiğine dikkat çeken Büyükerşen, bu projenin de bir an önce Bakanlıktan geçmesini, daha fazla bekletilmemesi gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili AK Partili Meclis Üyelerinden yardım da isteyen Büyükerşen, “Sizler de araya girerek bu projenin bir an önce Bakanlıktan geçmesine destek olun” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.