GÜNAY’IN DESTEKLERİYLE KIRKA’YA HASTANE YAPILIYOR

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın girişimleri ve Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerinin sonucunda Kırka’ya 10 Yataklı Entegre Hastanesi yapılmasına karar verildi.

GÜNAY’IN DESTEKLERİYLE KIRKA’YA HASTANE YAPILIYOR
21 Haziran 2018 Perşembe 14:40

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın bir yılı aşkın bir süredir Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuçlandı.  Seyitgazi İlçe Merkezi’ne yapılması planlanan hastane, Seyitgazi’nin Kırka Mahallesi’nde inşa edilecek.

Kırka’nın, Seyitgazi’nin en büyük mahallesi olduğunu, bor işletmelerini yapıldığı olası bir iş kazasında daha kısa sürede müdahale yapılabileceğini belirten AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Günay’ın Sağlık Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda 2017 yıl sonuna doğru yatırım yapılması teklif edildi.  Yer teslimi Mart 2018’de gerçekleşen 10 Yataklı Entegre Hastane Yapım Projesi tamamlandı ve ihale sürecinin Temmuz ayında yapılması öngörülmekte.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.