GÜNAY, “SANDIKTAN ÇIKAN HER SONUCA SAYGIMIZ VAR”

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Murat Atılgan Orta Okulu 1127’nolu sandıkta oyunu kullandı.

GÜNAY, “SANDIKTAN ÇIKAN HER SONUCA SAYGIMIZ VAR”
24 Haziran 2018 Pazar 16:22

Oy kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Günay, “Geri sayım bitti. Artık o gün bugün. Sandıktan çıkan her sonuca saygımız var. Bazı olaylar dışında barış ve huzur içinde geçen bir seçim süreci oldu. İnşallah bugün de huzur içinde geçsin, sonuçlar ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Evli çifti kutladı

Gelinlik ve damatlıkla sandık başına giden yeni evli çifte, Eskişehir AK parti Milletvekili Emine Nur Günay, mutluluklar dileyerek, vatandaşlık görevlerini ihmal etmedikleri için tebrik etti. Eskişehir Sultandere Mahallesi Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi’nde yeni evlenen çiftler gelinlik ve damatlıklarını çıkarmadan oy kullanmaya geldi. Okullarda incelemelerde bulunan AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay da aynı saatlerde Şehit Fazıl Yıldırım Anadolu Lisesi’ndeydi. 2431 Nolu Sandıkta oylarını kullanan Öznur ve Yalçın çiftine mutluluklar dileyen Prof. Dr. Günay, aynı zamanda bu özel günlerinde, vatandaşlık görevlerini ihmal etmedikleri için çifti tebrik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.