GÜNAY, KADEM'E ÜYE OLDU

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Özkan Günay, Kadın ve Demokrasi Derneği Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

GÜNAY, KADEM'E ÜYE OLDU
13 Şubat 2018 Salı 13:59

KADEM Eskişehir Temsilcisi Hatice Kaya ve KADEM komisyon üyeleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Günay, ‘’Kadın toplumun temelidir. Ben bir milletvekili olarak kadınlarımız için yapılan her türlü girişimin arkasında durmaya özen gösteriyorum. Bunun yanında kadınlarımız için birçok proje de yürütüyorum. KADEM’in organizasyon yapısını, komisyonlarını, çalışmalarını destekliyorum. Siyaset üstü bir çalışma ile her kesime ulaşacak olan derneğe tüm kadınlarımızı KADEM’e katkı sağlamaya ve üye olmaya davet ediyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

KENDİ DE ÜYE OLDU

KADEM’in bünyesinde bulunan Halkla ilişkiler, Hukuk, Kültür, Basın, Gençlik ve Eğitim Komisyonları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Günay daha sonra kendisi de KADEM’e üye oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.