GÜNAY BEYLİKOVA VE SİVRİHİSAR TOKİ KURA ÇEKİMİNE KATILDI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile birlikte, 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Beylikova ve Sivrihisar’a inşa edilecek olan TOKİ konutlarının kura çekimine katıldı

GÜNAY BEYLİKOVA VE SİVRİHİSAR TOKİ KURA ÇEKİMİNE KATILDI
08 Temmuz 2020 Çarşamba 13:18

Prof. Dr. Günay, ‘’İlçelerimize yapılan bu yatırım çok önemli bir sosyal proje. Herkes bir gün ev sahibi olmanın hayalini kuruyor ve bu proje ile vatandaşlarımız bu hayale kavuşmuş oluyorlar. Beylikova ilçemiz bu proje için başvuruya uygun dosyasını ilk oluşturan ve tarafımıza ileten ilçemiz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sivrihisar İlçemizde görüşmelerimiz neticesinde sosyal konuta hak kazanan ilçelerimizden oldu. Beylikova 189 sosyal konut ve Sivrihisar da 204 sosyal konut ile hemşerilerimizi yuva sahibi yapacaklar. Eskişehir ‘de ilk defa dış ilçelerimize TOKİ aracılığıyla konut yapma imkânına sahip olduk. Kırsal kalkınmada öncelikli olan ilçelerimiz ve burada yaşanabilir bir hayatın temel gereksinimi olan barınma yani konut ihtiyacımız da bu şekilde karşılanmış oldu. Tüm ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

İLÇELERİMİZ ADINA GÜNAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, ilçelerin bu projeden yararlanmasına olanak tanıyan Prof. Dr. Emine Nur Günay’a canlı yayında teşekkür ettiler. Hem Beylikova hem de Sivrihisar İlçeleri için 2+1 sosyal konutları tercih edenler kura çekilmeden sosyal konutlarına hak sahibi oldular. Şuanda TOKİ için Sosyal Konut Projelerinin öncelikli durumda olduğunu ve projelendirme çalışmalarının çok hızlı bir şekilde devam ettiği bilgisini paylaştı. İnönü, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerimiz de kura olmadan hak sahipleri ile eşleşecek konutlar içinde aynı şekilde projelendirme çalışmaları devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.