Gezi firmasından kaza açıklaması

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 11 kişi öldü, 44 kişi yaralandı. Gezi firması da kaza ile ilgili bir açıklama yaptı.

Gezi firmasından kaza açıklaması
21 Ocak 2018 Pazar 10:53

Ankara'dan Bursa'ya geziye gidenleri taşıdığı öğrenilen Muhsin Ö. (51) idaresindeki 06 FL 644 plakalı Kartallar Gezi firmasına ait tur otobüsü, Eskişehir-Bursa karayolunun 3. kilometresinde yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Kazada 11 kişi yaşamını yitirdi, 44 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaşanan kaza ile ilgilli Kartalar Gezi firmasından da açıklama geldi. Otobüsün seyahat bilgilerinin paylaşıldığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kıymetli arkadaslarim tarifi imkansız acılar içindeyim canlarımızı kaybettik yaralilarimiz var ben dün sabah 06:30 dan itibaren Eskişehirdeyim. Rabbim kaybettiğimiz canlarımıza rahmet eylesin ışıklarda uyusunlar. Yaralilarimiza acil şifalar versin. Kaza yerini bir kaç kez konuyla ilgili tecrübeli kişilerle gözlemledik. Ankara'dan gece 23.59'da hareket eden aracımızla birinci kaptan Erkan Aydoğan Sivrihisara kadar araç kullanıyor Sivrihisar'dan sonra ikinci kaptan Muhsin Özer aracı teslim alıyor yaklaşık 1 saat sonra Eskişehir Bursa istikameti 5.km civarı araç sağ şeritte 70 km hızla seyir halinde ilerlerken kaptanın ifadesine göre önüne çıkan köpek karartısından dolayı aracı sağa doğru çekiyor, emniyet şeridinde cüruf malzemeler mevcut olduğundan sağ emniyet şeridinin bittiği notadaki çamura saplanıp araç hakimiyetini kaybediyor, 30 metre ilerdeki büyük çınar ağacına çarpıp duruyor. Bunlar tamamen ilk gözlenimlerdir, yetkililer konu ile ilgili daha saglikli açıklama yapacaklardır. Hiç bir şey kaybettiğimiz canları geri getirmeyecektir. Rabbim bu acıyı hiç kimseye yaşatmasın. Yaralılarımıza acil şifalar versin, başta yakınlarını kaybedenlere ve bizlere sabırlar ihsan eylesin. Böyle bir olayı kimseye yaşatmasın."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.