FİRUZ KANATLI, BÜYÜKERŞEN’E NEYİ VASİYET ETTİ?

Büyükerşen, sozcu.com.tr’ye konuştu. Büyükerşen, Kanatlı'nın 'Ölmeden önce bir vasiyeti oldu mu size bir şey dedi mi?' sorusuna, "Bana aday ol dedi. Aday ol sakın aksini yapma dedi." cevabını verdi.

FİRUZ KANATLI, BÜYÜKERŞEN’E NEYİ VASİYET ETTİ?
21 Ekim 2017 Cumartesi 20:04

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Eti Onursal Başkanı Firaz Kanatlı’nın cenazesinde sozcu.com.tr’nin sorularını yanıtladı. Kanatlı’nın Türkiye’nin aydınlık isimlerinden biri olduğunu belirten Büyükerşen, “Firuz Bey gerçekten Türkiye’nin aydınlık kafalarından bir tanesiydi. Anadolulu bir sanayiciydi. Topluma dönük bir sanayiciydi. Türkiye’nin ilk ikisine giren bir firmadır Eti. Firuz bey bunun ötesinde Eskişehir dışına çıkmamış. Kendisine ucuz arazilerde yerler teklif edilmesine rağmen hayır burada kalacağım ben Eskişehirliyim diyen biridir” diye konuştu.

Firuz Kanatlı vefat etmeden 3-4 gün önce kendisini hastanede ziyaret ettiğini anlatan Büyükerşen, “Özel olarak bana bir şey söyledi. Aslında özel olduğu için söylemek istemiyorum. Bana ‘aday ol’ dedi. Hangi alanda aday ol dediğini söylemek istemiyorum ikimizin arasında o özel. Aday ol sakın aksini yapma dedi” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Büyükerşen’in ismi 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olabileceği iddiaları ile anılıyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.