FEVZİ YALÇIN, “ELEŞTİRENLER HAİNLİK VE İHANETLE SUÇLANIYOR”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Yalçın, “Muhalefet eden her siyasi otorite, siyasi parti ya da siyasi partinin genel başkanı, il başkanı, ilçe başkanı ya da sivil toplum örgütlerinden herhangi bir tanesi hükümetin bugünkü politikaları ile ilgili en ufak bir tenkit de bulunduğunda hainlikle ve ihanetle suçlanmaktadır” dedi.

FEVZİ YALÇIN, “ELEŞTİRENLER HAİNLİK VE İHANETLE SUÇLANIYOR”
04 Şubat 2018 Pazar 14:05

Türkiye’de herkesin aynı fikirde olmayacağını belirten Fevzi Yalçın, “Muhalefette buna dâhil. İnsanların fikirleri vardır. Biz katılmayabiliriz. Düşünceleri sapık da bulabiliriz ama bunun karşılığı linç değildir. Şunu kast ediyorum. Muhalefet eden her siyasi otorite, siyasi parti ya da siyasi partinin genel başkanı, il başkanı, ilçe başkanı ya da sivil toplum örgütlerinden herhangi bir tanesi hükümetin bugünkü politikaları ile ilgili en ufak bir tenkit de bulunduğunda hainlikle ve ihanetle suçlanmaktadır. Böyle bir şey olamaz. Bir ülkenin ifade özgürlüğü söz konusu ise bunları söylemek hakkıdır ve siz bunun doğrusunu söylemeye devam edersiniz. Sizce doğrusu ne ise uygulamaya devam edersiniz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.