EYT’lilere CHP’den destek:HAKLARINI ELDE EDENE KADAR…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Ankara'da bir araya geldi. Otobüslerle farklı şehirlerden gelen on binlerce EYT'li Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir ziyaretine Eskişehir’den de yoğun katılım sağlandı. CHP Aday tanıtım toplantısı ardından Büyükerşen, Adar, Kurt ve Ataç da EYT'lilerle bir araya geldi.

EYT’lilere CHP’den destek:HAKLARINI ELDE EDENE KADAR…
11 Şubat 2019 Pazartesi 10:04

EYT’LİLERE DESTEK OLDULAR

Büyükerşen, Adar, Kurt ve Ataç, CHP'nin Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı sonrası Eskişehir’de toplanan EYT'lileri ziyaret etti.

EYT’lilerin gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyareti sonrasında ziyarete Eskişehir’den katılım gösteren EYT’liler ile bir araya gelen CHP heyeti EYT’lilere destek oldular. CHP İl başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Ankara’da Aday Tanıtım Toplantımızın dönüşünde İl Başkanımız Abdülkadir Adar, Belediye Başkanlarımız Büyükerşen, Ataç ve Kurt’la birlikte emeklilik hakları için mücadele veren EYT mensupları ile Cumhuriyet Meydanı’nda buluştuk. Kendilerini haklarını elde edene kadar desteklediğimizi bir kez daha ifade ettik" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.