ETÜ REKTÖRÜNÜ ARIYOR

ETÜ rektörünü arıyor. EOSB Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret eden Prof Dr. Hayri Ertan, Küpeli'nin desteğinin kendileri için önem taşıdığını belirtti.

ETÜ REKTÖRÜNÜ ARIYOR
16 Temmuz 2018 Pazartesi 16:32

Prof. Dr. Hayri Ertan ve Martı Medikal’in sahibi Turan Koçhan, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Ziyaretin önemli konularından biri Eskişehir’e yeni kurulan Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin yeni rektörünün kim olacağıydı. Bu konuda rektörlük için bütün şartları taşıyan Prof.Dr.Hayri Ertan’a başarılar dileyen Başkan Küpeli, destekçisi olduğunu dile getirdi. Misafirperverliğinden ve desteğinden ötürü Nadir Küpeli’ye teşekkürlerini sunan Prof. Dr. Ertan “Sizlerin desteği bizler için çok önemli” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.