ETO’NUN WEB SAYFASI YENİLENDİ

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin işlemlerini daha çabuk ve güvenli yapabilmesi, mobil iletişim araçlarına uyumlu olması için web sayfasını baştan aşağı değiştirdi.

ETO’NUN WEB SAYFASI YENİLENDİ
08 Kasım 2017 Çarşamba 15:34

Eskişehir Ticaret Odası, E-ODA kapsamında internet sayfasını yeniledi. ETO’nun yeni internet sitesinde kolay ulaşılabilirlik, mobil sistemlere uygunluk, çabuk işlem yapabilmeye  dikkat edildi. Bu sayede ETO üyeleri düzenlenen eğitimlere ve fuarlara kolaylıkla ulaşıp kayıt yaptırabilecek, ödemelerini gerçekleştirebilecek. Yeni web sitesi ayrıca E-ODA sistemine de uyumlu olarak tasarlandı. Bu sayede üyeler almaları gereken tüm evrakları kolaylıkla ve güvenli bir biçimde yakın zamanda temin edebilecek. Yine ETO üyeleri yeni internet sayfası sayesinde odadaki etkinlik takvimi ile gerçekleştirilecek olan toplantı, etkinlikleri takip edebilecek. Eskişehir Ticaret Odası’nın internet sayfasının yeni tasarımı sayesinde ETO üyeleri yayınlanan duyurulara ve ilanlara da kolaylıkla ulaşabilecek. Ayrıca yenilen sayfa ile birlikte ETO’nun web sitesi tüm cep telefonlarına uygun hale de getirildi. Bu sayede üyeler cep telefonundan da Eskişehir Ticaret Odası’nın web sitesine ulaşıp, gerekli işlemleri gerçekleştirebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.