ETO ÜYELERİNE BÖYLE DUYURDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, parayla maske satışının kesinlikle yasaklandığını, marketlerde verilen maskelerin de ücretsiz olacağını söylemiş şöyle konuşmuştu "Devlet olarak salgın bitene kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stokumuz ve üretim planımız vardır." Ancak Eskişehir Ticaret Odası’nın sabah üyelerine attığı mesaj bedava maske için bedel istendiğini ortaya koydu.

ETO ÜYELERİNE BÖYLE DUYURDU!
09 Nisan 2020 Perşembe 11:52

Satışı yasaklanan, ePttAVM’den ücretsiz dağıtımına karar verilen maskelerin Eskişehir Valiliği'nce 10 ve üzeri çalışanı bulunan ticari kuruluşlara satılacağı ortaya çıktı. Eskişehir Ticaret Odası’nın üyelerine attığı mesajda, 10 ve üzeri çalışanın olduğu işletmelere Valilik tarafından bedeli karşılığında maske temin edileceği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, parayla maske satışının kesinlikle yasaklandığını, marketlerde verilen maskelerin de ücretsiz olacağını söylemiş şöyle konuşmuştu "Devlet olarak salgın bitene kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stokumuz ve üretim planımız vardır."


Etiketler; #eto #maske
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.