ESOGÜ Rektörü Şenocak'a atama tepkisi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Kemal Şenocak Personel Daire Başkanı olarak Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube’nin Aktif başkanı Abdurrahman Yıldırım’ı atadı tepkiler yükseldi.

ESOGÜ Rektörü Şenocak'a atama tepkisi
22 Kasım 2021 Pazartesi 21:15

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan: Tek bir kişi bulamadığınız için mi?

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan ESOGÜ’de yapılan atama sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kemal Şenocak’a sormak isterim: Sayın Rektör, Osmangazi Üniversitesi çalışanları içerisinde tek bir kişi bulamadığınız için mi; Hem dışarıdan, Hem de BİR sendika şube başkanını, Hem de PERSONEL DAİRE BAŞKANI olarak atadınız?” dedi.

Eğitim sen Şube Başkanı Faik Alkan: ESOGÜ kariyer ve ikbal basamağı olmamalıdır

ESOGÜ’De yapılan atamaya bir tepkide Eğitim sen Şube Başkanı Faik Alkan’dan geldi. Alkan yapılan atamanın ESOGÜ’de çalışma barışını bozacağını belirterek, ESOGÜ Personel Daire Başkanlığına, tartışma yaratacak şekilde Eğitim Bir Sen Şube Başkanının atanması çalışma barışını bozacaktır. Bu siyasal bir projenin yansımasıdır. Yaşanılacak  her olumsuzluk ESOGÜ yönetiminin karnesine yazacaktır. Eskişehir kamuoyunun vicdanını zedeleyecek bu karar tekrar gözden geçirilmelidir.  ESOGÜ Eğitim Bir Sen Başkanı  için bir kariyer ve ikbal basamağı olmamalıdır. Demokratik bir üniversite Türkiye'nin acil ihtiyaçıdır.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdurrezzak - 2 yıl önce
Bu üniversite yönetiminin işlerine akıl ermez.2019 da sınav yaptılar sınav iptal olsun diye bile bile Şartlar kısmına Anayasaya aykırı madde koydular. o kadar mazlumun hakkını nasıl ödeyeceksiniz merak ediyorum!