ESO ziyaretinde konuşan Günay: Seçimlerle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başladı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay Eskişehir Sanayi Odası’nı ziyaret etti. ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcısı Fatih Düş ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Sarar ile bir araya gelen Günay, seçimlerle birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

ESO ziyaretinde konuşan Günay: Seçimlerle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başladı
13 Temmuz 2018 Cuma 12:48

Ziyaretin bir teşekkür ziyareti olduğunu söyleyen Günay, yeni süreçte hayata geçirecekleri makro ve mikro projelerle sanayicilerin yanında olmaya devam edeceklerini bildirdi. Günay, “Yeni bakanlar kurulunda iş dünyasının çeşitli alanlarından gelen isimler var. Bu ülkemiz için ufuk açıcı olacaktır” dedi. Görüşmede konuşan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ise göreve başlayalı 3 ay olduğunu ve süreç içerisinde 5 bine yakın kişinin ESO’ya gelip etkileşimde bulunduğunu belirtti.  Amaçlarının sanayi, ticaret, siyaset ve eğitim dünyasına daha çok ulaşmak olduğuna vurgu yapan Kesikbaş, “ESO’nun misyonunu daha da geliştirmek istiyoruz. Diğer yandan insanlarımız daha çok birbiri ile iş yapsın daha çok projeler üretsin önceliklerimiz arasında. Bunun için en önemli yer ESO. Bunu hep beraber ve sizlerin de katkıları ile yapacağız. Şehrimizin gelişimine en büyük katkı ESO içerisinde oluşturulan bu enerji ve diyalog ile sağlanacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.