Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Kazım Kurt’u ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor’un yeni Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Kazım Kurt’u ziyaret etti
26 Kasım 2019 Salı 16:54

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Eskişehirspor Yönetim Kurulu da katıldı. Ziyarette Başkan Kurt ve Akgören Eskişehirspor’un sorunlarını konuştu.

Başkan Kurt’a Eskişehirspor’a verdiği destek için teşekkür eden Akgören, Eskişehirspor’u yeniden ayağa kaldırmak için çalışacaklarını söyledi. Akgören, “Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her zaman Eskişehirspor’un yanında oldu. Eskişehirspor’un en büyük destekçisi ve ‘Kazım Abisi’ oldu. Ben desteği için teşekkür ediyorum. Eskişehirspor’un sorunlarının en kısa sürede çözülmesi için çalışacağız” dedi.

Mustafa Akgören’e ziyareti için teşekkür eden Başkan Kurt, Akgören ve Eskişehirspor yöneticilerine başarılar diledi. Eskişehirspor’a her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Kurt, bu desteğin devam edeceğinin altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.