ESKİŞEHİRLİLER O’NUN YOLUNDA

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene de 10 Kasım nedeniyle Eskişehirliler için Anıtkabir ziyareti düzenledi.

ESKİŞEHİRLİLER O’NUN YOLUNDA
06 Kasım 2017 Pazartesi 10:51

Etkinlikte Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullardaki öğrenciler ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri Atatürk’ün mozelesini ziyaret etti.

Atatürk’ün ölümünün 79. yılı anma etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Anıtkabir Ziyareti gerçekleştirdi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ve pek çoğu Anıtkabir’i ilk kez ziyaret eden öğrenciler, Atatürk’ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulundu. Eskişehir’de çalışmalar gerçekleştiren Sivil Toplum Kuruluşlarının da katıldığı ziyarette, Anıtkabir içindeki müzeleri gezen Eskişehirliler, Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen ziyartten dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.