ESKİŞEHİRLİ KUAFÖRLER ŞOV YAPTI

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası bay ve  bayan şov ekibi İstanbul Expo Center'da düzenlenen 15. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarına damga vurdu.

ESKİŞEHİRLİ KUAFÖRLER ŞOV YAPTI
26 Haziran 2019 Çarşamba 13:48

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası bay ve  bayan şov ekibi İstanbul Expo Center'da düzenlenen 15. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarına damga vurdu. Fuarda bayan şov ekibimiz fantezi ve salon topuz saç modelleriyle, erkek şov ekibi ise modern saç kesim ve şekillendirme işlemleriyle fuara renk kattı. 

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara  fuara katılan ekibi kutlayarak, "20 Haziran perşembe günü İstanbul Expo Center da 15. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarında Eskişehir ilimizi 2019 yeni saç modelleriyle bay ve bayan şov ekiplerimiz temsil etmişlerdir. Fuarda bayan şov ekibimiz fantezi ve salon topuz saç modelleriyle ,erkek şov ekibimizde modern saç kesim ve şekillendirme işlemleriyle fuara damgalarını muhteşem bir şekilde vurmuşlardır. Bayan şov grubumuz: Gürkan Bayraktar’ın takım kaptanlığında Kazım Özcan, Burcu Tutgun, Kıymet Mermer, Nihan Keskin, Gonca Özkan, Sevdenur Abbasoğlu ve manken arkadaşlarımızla şovlarını gerçekleştirmişlerdir. Erkek şov grubumuz; Tuncay Gitgör’ün takım kaptanlığında Aykut Kızılçay, Metin Şendikçi, Ömer Burak Kurt, Serdar Eski, Selamettin Demir, Yener Sağ, Engin Şenel, Suat Uçar ve manken arkadaşlarıyla şovlarını gerçekleştirmişlerdir. Emeklerinden ve başarılarından dolayı hem takım kaptanlarına hem de şov ekibimize teşekkür ederim. 2019 yılında şov ekibimize ilk defa katılıpta böylesine muhteşem bir performans sergiledikleri için kardeşlerimi kutluyorum. Ekip kaptanlarına, yardımcılarına ve yönetim kurulumuza bizleri yalnız bırakmadıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. 


                                 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.