ESKİŞEHİRLİ KUAFÖRLER ŞOV YAPACAK

Eskişehirli kuaförler 20 Haziran Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 15. Uluslararası 2019 Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarında şov yapacak.

ESKİŞEHİRLİ KUAFÖRLER ŞOV YAPACAK
12 Haziran 2019 Çarşamba 12:16

Eskişehirli kuaförler 20 Haziran Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 15. Uluslararası 2019 Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarında şov yapacak. Gerçekleşecek olan fuar öncesi açıklamalarda bulunan Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, “15. Uluslararası 2019 Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarında ilimizi bay ve bayan şov ekiplerimiz temsil edecektir. Fuarda erkek şov ekibimiz kesim ve tarama modelleriyle, bayan şov ekibimiz ise fantezi ve salon topuz saç modelleriyle şovlarını yapacaklardır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.