Eskişehir’deki Emlakçıların Örnek Dayanışması

İlk önce basit bir Whatsapp grubuyla başlayan serüven şimdi örnek bir oluşumla dernekleşiyor.

Eskişehir’deki  Emlakçıların Örnek Dayanışması
20 Nisan 2018 Cuma 08:57

Eskişehir Emlakçıları Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Büyükarslan ile Türkiye'de benzeri görülmemiş bir dayanışma örneği hakkında konuştuk.

Eskişehir Emlakçıları Dayanışma Derneği kurma fikri Erkan bey ve birkaç arkadaşının whatsapp grubu kurmasıyla başladı. İnşaat sektöründeki son zamanlarda yaşanan olumsuz gidişat, faiz oranlarının yüksekliği ve sektördeki kurumsal firmaların yüksek rekabet gücüne karşı koyabilmek için Eskişehir'li emlakçıların yakınlaşması bu sonucu doğurdu.

Erkan Büyükarslan: "Kurduğumuz watsapp grubuyla önceleri birbirimize yazışıyorduk ama kimse kimseyi tanımıyordu. Birbirimizi tanımaya karar verdik, cafe ve benzeri yerlerde buluşmaya başladık. Sayımız giderek artıyordu ve üyelerden sabit bir yer olması fikri de yükseliyordu. Böylece dernek fikri ortaya çıkmış oldu. Üyelerimizin bir kısmı Emlak Komisyoncuları odasına kayıtlı, bir kısmı ise Ticaret Odasına. Ancak burada her profilden üyeler bulunuyor. Tanıştık ve portföylerimizi birbirimize açtık. Böylece daha geniş bir kitleye hitap eder hale geldik. Kapıdan gireni boş çevirmez olduk ve piyasanın bu kötü durumuna rağmen şükürler olsun para kazanmaya başladık.

Bu dayanışmamız sayesinde müşterilerin bizlere bakış açısını da değiştirmiş olduk. Müşterilerimizin emlakçılara da bakış açıları farklı oluyordu. Şimdi onlara karşı da bir güven ortamı oluştu. Dileriz bu güzel ortam bundan sonra da aynı şekilde devam eder. Hedeflerimiz ise öncelikle kendimizi geliştirmek olacak. Pazarlama ve tanıtım işini profesyonel hale getirmek olacak.

Dernek olarak amacımız tüm emlak ve gayrimenkul sektöründeki arkadaşları bir araya getirip müşterilerimize günümüz şartlarına uygun en iyi hizmeti verebilmektir.

Bizler insanların en büyük hayali olan ev sahibi olma hayalini gerçekleştiriyoruz. İnsan hayatında genellikle bir kez ev alabiliyor. Bu da bizim işimizin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bu dernek çatısı altında hedefimiz dürüst ve ilkeli bir meslek anlayışıdır.

Bizim herkese kapımız açık. Kimse kimseye küs olmasın. Sayımız giderek artıyor, artmaya da devam edeceğine inanıyorum. Bu dernek hepimizin derneği. Yaptığımız iş diğer illerden de takdir görüyor ve örnek olarak gösteriliyor. Bizim tek bir amacımız var ki düzenli ve seviyeli bir alışveriş ortamı oluşsun, emlakçılara karşı müşterilerin tabuları yıkılsın, dürüst, ahlaklı ve ilkeli bir yapı olarak mesleğimizi sürdürebilelim.

21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 13.00 te derneğimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Deliklitaş mahallesi Deliklitaş cad. No:22/A da yapılacak açılışımıza da bütün Eskişehir'lileri davet ediyorum" dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.