Eskişehir Sanayi Odası: Çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz

CHP Lideri KemalKılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı Eskişehir Sanayi Odası bir açıklama yaparak kınadı.

Eskişehir Sanayi Odası: Çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz
22 Nisan 2019 Pazartesi 11:37

Huzurun ve birlikte yaşama kararlılığını kimsenin bozmasına izin verilmeyeceğini belirten açıklamada şu ifadelere yerverildi: Türkiye-Irak sınırında şehit düşen askerlerimizin acıları henüz çok tazeyken, Ankara Çubuk’taki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 
Bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonrada bizim en büyük zenginliğimiz; farklı düşüncelerin, farklı görüşlerin Cumhuriyetimizin ve demokratik toplum yapımızın içerisinde ifade edilebilmesi olacaktır. Bu zenginliğimizi bizden almak isteyenler, hiç şüphesiz bu saldırının arkasındaki karanlık güçlerdir. Şiddet demokratik bir hak arama, tepki yöntemi değildir ve hangi nedenle olursa olsun kabul edilemez bir davranıştır.
Diğer yandan toplumsal hassasiyetlerimizi en çok korumamız gereken bir dönemde, ülkemizi dünya kamuoyu önünde küçük düşüren davranışlardan uzak durulması gerekliliği ortadadır. 
Unutulmamalıdır ki ülkemizin bütünlüğünü bozmak isteyenler şiddet ve terörü yaratanlardır. Buna karşın bizlerinde toplumsal birliğimizi, beraberliğimizi ve çoğulculuğumuzu mutlak suretle korumamız gerekmektedir. Huzurumuzu ve bir arada yaşama kararlılığımızı kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Bu tür saldırılara iktidardan muhalefete ve toplumumuzu oluşturan tüm katmanlarla karşı koymak zorundayız. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle yad ederken yapılan çirkin saldırıyı bir kez daha kınadığımızı belirtmek isteriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.