ESKİŞEHİR'İN YOL PROBLEMİ ÇÖZÜME ÇOK YAKIN

Valilik Yunus Emre salonunda gerçekleşen toplantıda Eskişehir için büyük önem arz eden ve birçok ölümlü kazaya da sebebiyet veren Seyitgazi- Kırka yolu ile çevre yolu gündeme geldi.

ESKİŞEHİR'İN YOL PROBLEMİ ÇÖZÜME ÇOK YAKIN
21 Ocak 2020 Salı 16:17

“YATIRIM PROGRAMINA GİRERSE ÇALIŞMA BAŞLAYACAK”

İl Koord,nasyon Kurulu’nda açıklamalrda bulunan Karayolları 4. Bölge müdürü İlhan Aytekin, , Seyitgazi Kırka yolunun Cumhurbaşkanlığı yatırım programına girmesi halinde yapım sürecini başlatacaklarını söyledi.

2020 yılında iki önemli projeyi hayata geçirmeye hazırlandıklarını ifade eden İlhan Aytekin, “Çevre yolu projemiz hazır. İnşallah 2020 yılı yatırım programına girmesi halinde inşallah yapım sürecini başlatmayı hedefliyoruz.  Bir diğeri de Seyitgazi- Kırka yolunun yapımıdır. Önümüzdeki süreçte yatırım programları açıklanacak. Bu bahsettiğimiz iki önemli projede yatırım programlarına alınırsa yapılacak.95 km’nin tamamını kapsıyor. Eskişehir’imiz için önemsiyoruz. 2020 yılı yatırım programına girmesi halinde süreci başlatmış olacağız.Mihalgazi yolu ihalesi ilgili değerlendirme sürecimiz devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa Nisan ayında çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

“GÜZEL HABER”

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak da durumun sevindirici olduğunu vurgulayarak, Bunlar güzel haberler. Alpu, Mihalgazi zaten yatırım programları içerisindeydi. Biri ihale diğeri mahkeme kararı dolayısıyla bir gecikmeye uğramıştı ama Alpu yolu ve Afyon sınırına kadar olan kısım da bölünmüş yol ihtiyacımız vardı. Güzel haberlere sevindik” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.