ESKİŞEHİR HALKI TOPRAK KORUMA KURULU’NDAN ÖNCE KARARINI VERDİ

Eskişehir’in geleceğini tayin edecek İl Toprak Koruma Kurulu toplantısı öncesi Eskişehir halkı termik santrale karşı olduğunu yapılan bir anket ile bir kez daha dile getirdi.

ESKİŞEHİR HALKI TOPRAK KORUMA KURULU’NDAN ÖNCE KARARINI VERDİ
30 Ocak 2018 Salı 13:20


Eskişehir’de yapılması planlanan kömürlü termik santrale karşı Gündüzler Mahallesi’nde traktörlerle başlayan eylemler dün Porsuk Çayı çevresinde yüzlerce vatandaşın sevgi zinciri oluşturmasıyla devam etti. İl Toprak Koruma Kurulu toplantısı öncesi ise akşam sosyal medya üzerinde başlatılan ankette Eskişehir halkı Toprak Koruma Kurulu’na mesaj gönderdi.


‘Eskişehir Kıymetlidir’ hesabından yapılan ankette “Sözü seçilmişler ve atanmışlar değil halkımız söylesin. Eskişehir’e kömürlü termik santral yapılmasını istiyor musunuz?” sorusuna sosyal medyada kısa sürede 14 bin kişi oy kullandı. Facebook’ta oy verenlerin %98’i ‘Hayır istemiyorum’ yanıtını verirken, Twitter’da ise %93 oranında hayır çıktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.