ESKİŞEHİR FASHION WEEK’E BÜYÜK İLGİ

Tasigo Hotels' de düzenlenen FashionWeek Eskişehir Özlem Grub firmasının Anasponsorluğunda Eray Köseoğlu ve Pınar Tekgöz’ün büyük desteği ile EBMANAGEMENT Emre Başkut tarafından gerçekleşti.

ESKİŞEHİR FASHION WEEK’E BÜYÜK İLGİ
14 Mart 2019 Perşembe 12:43

Tasigo Hotels' de düzenlenen FashionWeek Eskişehir Özlem Grub firmasının Anasponsorluğunda Eray Köseoğlu ve Pınar Tekgöz’ün büyük desteği ile EBMANAGEMENT Emre Başkut tarafından gerçekleşti. 55 firmanın sponsor olduğu dev projede, her detayın düşünülmüş olması gelen misafirler tarafından takdir edildi.   Organizasyon Eray Köseoğlu “Gelinlik” açılış defilesi ile başladı. Sonrasında Moda Tasarım öğrencilerinin Furkan Canarslan, Özgür Yıldız, Merve Çelik’in yapmış olduğu defileler büyük ilgi uyandırdı. Gecede Moda Tasarım öğrencilerine destek olmak için Models Of Eskişehir Fianlistleri katıldı. Aynı zamanda Moda Tasarım öğrenci olup kendi şirketini kuran Elif SarıbıyıkTheElsaResortBeachwear Defilesi ve defile aralarındaki dans şovları izleyiciler tarafından ilgi ile izlenildi.  


Eskişehir Down Sendromlu Çocukların podyumda veda yürüyüşü izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.  İlk defilesini yapan Ceren Ünler tasarım defilesi ve sonrasında Pınar Tekgöz’ün tasarım defilesi ile devam eden sürükleyici görsel şovların ardından gecenin sonunda 58 kilo ağırlığında ki elbise ve gelinliğin tasarımcıları olan Gülşen Bayır ve Ayfer Murat’ın camdan tasarımları büyük alkış aldı. Organizasyon sonunda katılan emek veren herkese teşekkür eden Emre Başkut, Eskişehirde bu tarz projelerin devamının daha büyük bir organizasyon şeması şekillinde yapılması konusunda misafirlere soru yöneltti ve büyük alkış alarak şehrimizde bu tür organizasyonların devamı için destek almış oldu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.