ESKİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE AYIN POLİSLERİ BELLİ OLDU

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde başarı gösteren polisler, "Ayın personeli" uygulaması ile ödüllerini aldılar.

ESKİŞEHİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDE AYIN POLİSLERİ BELLİ OLDU
25 Ekim 2017 Çarşamba 16:13


Personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, üstün performans gösteren personelin belirlenmesi amacı taşıyan “Ayın Personeli” seçme uygulaması devam ediyor. Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde meydana gelen 10 ayrı hırsızlık olayının faili ile çeşitli suçlardan aranan Y.T. isimli şahsın yakalanması, 3 ayrı dosyadan aranan İ.U. isimli şahsın yakalanması, çeşitli suçlardan aranan K.D. isimli şahsın yakalanması, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan aranan S.Ö. ile E.A. isimli şahıslar ile birlikte toplam 5 kişinin yakalanmasında gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memurları Abdulkadir Baloğlu, Gürkan Güngör, Mustafa Dalgıç, Ağustos ayının başarılı personelleri oldular.


Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Mehmet Cançatal, Hayri Şahin, Ömer Esirgence ve Ercan Kurt ise, otodan meydana gelen hırsızlık olayına karışan O.Ö. isimli suça sürüklenen çocuğun yakalanması, kayıp şahıs olarak aranan 16 yaşındaki İ.D. isimli şahsın bulunması ile ilgili olarak gösterdikleri başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı “Ağustos Ayı Personeli” olarak seçildiler.


Ayın personeli seçilen polisler, Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Polis Başmüfettişi Mustafa Şahin, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve diğer davetlilerin katılımlarıyla bir davet salonunda düzenlenen törenle teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.