Eskişehir'de okuma yazma seferberliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlatılan, Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonluğunda gerçekleştirilen "Okuma-Yazma Seferberliği" kampanyasının Tepebaşı Halk Eğitim Merkezi'nde yoğun ilgiyle devam ettiği bildirildi.

Eskişehir'de okuma yazma seferberliği
13 Nisan 2018 Cuma 15:55

Eskişehir Tepebaşı Halk Eğitim Merkezinde başlatılan programa, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tepebaşı Halk Eğitim Müdürü Abuzer Tanrıverdi katıldı.

Eğitimcilerin ve kursiyerlerin azmini tebrik ettiğini dile getiren Yalçın, "Yakın zaman önce Cumhurbaşkanımız ve eşi kıymetli hanımefendi Emine Erdoğan Okuma Yazma Seferberliği başlattı. Geçmiş dönemde imkansızlıklar sebebiyle okuma yazma öğrenemeyen kişilere yönelik çok başarılı bir çalışma. Bizlerde bu seferberliği destekliyor ve tüm vatandaşlarımızdan bu seferberliğe destek olmalarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Halk Eğitim Merkezinde eğitim alan kursiyerler ile sohbet eden Yalçın, ağırlıklı olarak bayanların bu kursa katılım sağlamalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Eskişehir genelinde yoğun katılımın gözlemlendiği seferberlikte bin 861 kadın, 284 erkek öğrenci olmak üzere toplam 2 bin 145 öğrenci eğitim alıyor.

Okuma yazma seferberliği programına katılmak isteyen vatandaşların, valilik, kaymakamlık, milli eğitim müdürlüğü, halk eğitim merkezi, muhtarlıklar ve okullara başvurmalarının yeterli olduğu bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.