ESKİŞEHİR'DE KORONADAN 2 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ

Günyüzü İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile bir süreden beridir Kayakent mahallesinde uygulanmaya başlanan karantina devam ederken, aynı mahallede hayatlarını kaybeden 2 vatandaş toprağa verildi.

ESKİŞEHİR'DE KORONADAN 2 KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ
04 Kasım 2020 Çarşamba 15:45

Vaka sayısının yaklaşık 50 kişiye ulaştığı belirtilen mahallede Covid 19 virüse yakalanan N G (88) ve A K (60), tedavi gördükleri Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiler. Vatandaşların cenazeleri, alınan tedbirlerle doğup büyüdükleri Kayakent mahallesine defnedildi. Cenaze törenine Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut, Kayakent Mahalle Muhtarı Fatih Olçay ve ailelerinden birer kişi katıldı.
30 Ekim 2020 Cuma gününden beri karantina uygulanan mahallede hayatını kaybeden Ayşe Kartaloğlu 1 hafta önce virüs nedeniyle babasını kaybetmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.