ESKİŞEHİR BETON YOLLARI İLE ÖRNEK OLUYOR

Geçtiğimiz yıl beton yol uygulamalarına başlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ülkemizin diğer şehirlerine örnek olmaya devam ediyor.

ESKİŞEHİR BETON YOLLARI İLE ÖRNEK OLUYOR
22 Eylül 2019 Pazar 12:14

Aydın Didim Belediyesigörevlilerinden sonra şimdide Karaman İl Özel İdaresi ile ErmenekBelediyesi görevlileri beton yol uygulamalarını yerinde incelediler.

Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğüve Karaman ili Ermenek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışan teknik personeli Seyitgazi ilçesi Cevizli-Bardakçı-Hankaraağaç-GökçekuyuMahalleleri yol güzergâhında devam eden beton yol uygulamasını yerinde görerek incelemelerde bulundular.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi personeli tarafından gelen teknik personellere beton yol uygulaması ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Birçok ilden beton yol uygulamasını görmek için Eskişehir’e gelen iller arasında katılan Karaman’a, her türlü teknik desteğin verileceğini belirten yetkililer, beton yolun asfalta göre daha dayanıklı, daha az maliyetli ve %100 yerli ve çevre dostu olduğunu ifade ettiler. Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ve Karaman ili Ermenek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mühendisleri ise Karaman ilinde de aynı uygulamayı hayata geçirmek istediklerini sözlerine eklediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.