Eskişehir Barosu’ndan çirkin saldırıya kınama

Eskişehir Barosu, Avukat Heval Yıldız Karasu'nun avukatlık bürosunun bulunduğu binaya kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan silahlı saldırıya kınayarak, faillerinin bir an önce bulunmasını istedi.

Eskişehir Barosu’ndan çirkin saldırıya kınama
25 Eylül 2018 Salı 15:07

Eskişehir Barosu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Baromuz avukatlarından Av. Heval yıldız karasu'nun bürosunun bulunduğu binanın birinci katına sabah 05:00 sularında silahlı saldırı gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, Eskişehir Barosu olarak fail/faillerin bulunması ve olayın sebebinin ortaya çıkarılması konusunda sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiriyor, meslektaşımız Av. Heval Yıldız Karasu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.