ESKİFEST BAŞLIYOR

Renkli görüntüleriyle tüm ülkenin hafızasında yer eden unutulmaz festival 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde Eskişehir Mola Tesisleri’nde devam ediyor!

ESKİFEST BAŞLIYOR
11 Nisan 2019 Perşembe 11:09

Renkli görüntüleriyle tüm ülkenin hafızasında yer eden unutulmaz festival 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde Eskişehir Mola Tesisleri’nde devam ediyor! Umut Kuzey öncülüğünde Milyon Yapım organizasyonuyla düzenlenen Eskifest bu yıl 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde Eskişehir Mola Tesisleri’nde gerçekleşecek. Yağmurlu hava ve yoğun fırtınaya rağmen konser alanını terk etmeyen binlerce gencin muhteşem görüntülerine sahne olarak yurtdışındaki festivalleri aratmayan Eskifest doyasıya eğlenen katılımcılar renkli görüntüleriyle tüm Türkiye’nin hafızalarında yer etti.  Yüzdeyüz müzik ve eğlenceyle Kral Pop Tv ile Milyon Tv Medya sponsorluklarıyla düzenlenecek festivale dair ayrıntılar

25 Nisan Perşembe

Şebnem Ferah

Selda Bağcan

Umut Kuzey

Can Gox

Niyazi Koyuncu

Şanışer ft. Sokrates ST

Faça ( Keşif Sahnesi )

26 Nisan Cuma

Mor ve ötesi

maNga

Pinhani

Melek Mosso

Gazapizm

Nova Norda

Efendi ( Keşif Sahnesi )

27 Nisan Cumartesi

Athena

Kadebostany

Ceza

Feridun Düzağaç

Sena Şener

Yirmi7

Emre Bulut ( Keşif Sahnesi )

28 Nisan Pazar

Duman

Cem Adrian

Gaye Su Akyo

Adamlar

Tuna Kiremitçi

Ezgi Aktan

Luka ( Keşif Sahnesi )

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.