ESKİ'DE KAPTAJ VE SONDAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yaz aylarında artan kırsal nüfus nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların su sorunları çözülüyor. Bu kapsamda Tepebaşı ilçesine bağlı Eğriöz ve Danişment Mahalleleri'nde kaptaj ve sondaj çalışmaları ile mahallelere yeni su kaynakları oluşturuldu.

ESKİ'DE KAPTAJ VE SONDAJ ÇALIŞMALARI  DEVAM EDİYOR
11 Eylül 2020 Cuma 14:44

ESKİ kent merkezi ve kırsalda sorunsuz bir alt yapı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda artan nüfus nedeniyle su sıkıntısı yaşanan mahallelerde de yeni kaynak bulma çalışmaları devam ediyor. ESKİ'ye bağlı ekipler son olarak Tepebaşı'na bağlı Eğriöz ve Danişment Mahalleleri'nde yeni su kaynaklarına ulaşarak mahallelerin su sorunlarını ortadan kaldırdı.  Çalışmalardan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Danişment Mahalle Muhtarı Erol Ercan ve Eğriöz Mahalle Muhtarı Mustafa Mihaliç, mahalle sakinleri adına Başkan Büyükerşen ve ESKİ ekiplerine teşekkür ettiler.

Vatandaşları bilinçsiz bahçe sulamaları konusunda bir kez daha uyaran ESKİ yetkilileri ise kırsal bölgelerde tespit edilen yeraltı sularının gerçekleştirilecek çalışmalar ile kaynağından  toplanarak vatandaşlara ulaştırılmaya devam edeceğini belirttiler.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.