Es Es Yönetimi Yılmaz Hoca ile görüştü

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul ile Eskişehirspor başkanlık görevine seçilen Mustafa Akgören, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Es Es Yönetimi Yılmaz Hoca ile görüştü
27 Kasım 2019 Çarşamba 18:19

Başkanlık görevine seçildikten sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kent genelinde ziyaretlerini sürdüren Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Kulübün durumu ve planlanan çalışmalar hakkında Başkan Büyükerşen’i bilgilendiren Akgören, Eskişehirspor’un içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen ise Akgören ve ekibinin zor bir dönemde göreve talip olduklarını ifade ederek kendilerine başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.