Es Es Yönetimi toplandı

Eskşehirspor Yönetimi Afyon ile oynanan hazırlık maçı ardından soluğu Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde aldı.

Es Es Yönetimi toplandı
12 Ekim 2018 Cuma 19:17

Kritik toplantı

Daha önce destek bulamadıklarını pek çok kez dile getiren Eskşehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya geldi. Maddi dar boğaz nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşayan yönetim az önce başlayan toplantıda nihai kararını verecek.

Halil Ünal sabredin çağrısında bulunacak

Eskişehirspor Yönetimi’nde yer alan bazı yöneticiler az önce başlayan toplantıda Başkan Halil Ünal’a kulübü kongreye götürelim çağrısında bulunacak. Başkan Halil Ünal’ın ise Ocak ayının beklenilmesi konusunda yöneticilerine telkinde bulunacağı öğrenildi.

Dayanmak zor

Eskişehirspor’un içinde bulunduğu süreçten hiçbir maddi kaynak olmadan zor olduğunu belirten bazı yöneticiler Başkan Halil Ünal ile konuşarak yönetimden ayrılmak isteyeceklerini bildirecekler. Öte yandan Başkan Ünal’ın kurmaylarından yeterli desteği görmemesi halinde kongre kararı alması kaçınılmaz görünüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.