ERİAD BİRLİK BERABERLİK TURUNA ÇIKTI

Eskişehir Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi seçimlerini kazanan ve aday olan isimleri ziyaret etmeye başladı.

ERİAD BİRLİK BERABERLİK TURUNA ÇIKTI
28 Nisan 2018 Cumartesi 15:52

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ve Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ü ziyaret eden ERİAD Başkanı İbrahim Durgut ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir iş ve ticaret dünyasının kent adına birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğini vurguladı.

Eskişehir’in geleceği için birlikte gerçekleştirilecek projelerin ve işbirliğinin konuşulduğu ziyaretlerde ERİAD Başkanı seçimlerin artık geride kaldığını ve günün birlikte kent adına çalışmalar yapma günü olduğunu belirterek Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği olarak bu konuda hazır olduklarını belirtti.

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ve Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek ERİAD’ın kısa sürede kentin ticaret ve sanayi alanında örgütlü ve duyarlı bir yapılanma yakaladığının altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.