Erdem: Hedefimiz Play-Off’lara kalmak

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Taygun Erdem, 1-0 kazanılan Manisaspor maçının ardından hedeflerinin Play-Off olduğunu söyledi.

Erdem: Hedefimiz Play-Off’lara kalmak
25 Şubat 2018 Pazar 16:06

Eskişehir hafta içi Gazişehir maçında alınan şok mağlubiyeti çabuk atlattı. Deplasmanda Manisaspor karşısında etkili bir oyun sergileyen kırmızı siyahlı takım 86. dakikada Hasan Ayaroğlu'nun golü ile 3 puanın sahibi oldu.

Eskişehirspor Yardımcı Antrenörü Taygun Erdem ise Manisaspor'u iyi analiz ettiklerini belirterek, hedeflerinin play-off'a kalmak olduğunu söyledi.

Erdem, mücadelede kanatları kullanmayı çalıştıklarını dile getirerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Çok pozisyonda bulduk ama gole çeviremedik. Hazırladığımız golü yaptığımız değişikliklerle Hasan Ayaroğlu çok güzel bir gol attı. Önümüzde artık yukarı doğru oynayacağımız haftalar başlıyor. Bundan sonraki hedefimiz play-off'a kalmak."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.