EOSB sağlık hizmetlerine yönelik protokol imzaladı

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB)  Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Özel Anadolu Hastanesi, Özel Ümit Hastanesi ve Özel Acıbadem Hastanesi ile birlikte sağlık hizmetleri ile ilgili protokol imzaladı.

EOSB sağlık hizmetlerine yönelik protokol imzaladı
10 Temmuz 2018 Salı 11:47

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB)  Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Özel Anadolu Hastanesi, Özel Ümit Hastanesi ve Özel Acıbadem Hastanesi ile birlikte sağlık hizmetleri ile ilgili protokol imzaladı. Kurumlar arasında imzalanan sağlık protokolü kapsamında, sanayicilerimiz özel 3 kurumun  kaliteli hizmetinden ayrıcalıklı olarak faydalanabilecekler. Sanayicilerimizin, her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesinden hareketle, kaliteli sağlık hizmeti alabilecekleri kurumlar ile iş birliği yaptıklarını belirten Başkan Küpeli, “Sanayicilerimiz, bu özel 3 kurumun hizmetlerinden OSB ayrıcalığı ile yararlanabilecekler” dedi. Sağlık kuruluşlarında, sanayicilerin OSB ayrıcalığı ile yararlanabileceği bir çok hizmet bulunmaktadır. Ayrıca Sanayicilerin, sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri için EOSB Karta sahip olmaları yeterli olacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.