EMİRDAĞLILAR BULUŞTU

Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Kahya ve yönetim kurulu üyeleri, Afyon’un Emirdağ ilçesinde gerçekleşen ‘Emirdağ 3’üncü Çalıştay İstişare’ toplantısına katıldı.

EMİRDAĞLILAR BULUŞTU
19 Ocak 2020 Pazar 00:16

Eskişehir’deki Emirdağlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Kahya ve yönetim kurulu üyeleri, Afyon’un Emirdağ ilçesinde gerçekleşen ‘Emirdağ 3’üncü Çalıştay İstişare’ toplantısına katıldı.

Emirdağ Belediyesi’ne ait tesislerde gerçekleşen toplantıda, Emirdağlıların sorunlarına ilişkin fikir alış verişinde bulunurken, bu tür çalıştayların devamlı hale getirilmesi kararı verildi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, toplantıda yaptığı konuşmada, “Tüm dünyadaki Emirdağlıların bir çatı altında birleşmesi ve kaynaşması için tüm gayretlerimi göstereceğim. Emirdağ’ımız için bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Ticaret Odası Başkanı Halil İbrahim Aktepe, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Onur Çetin, Emirdap Polis Merkezi Amir Mustafa Toygar Özel, Belçika Emirdağlılar Birliği Başkanı Osman Mızrak, Emirdağlılar Vakfı Başkan Vekili Mehmet Kahya, Genel Sekreter Murat Kökten, Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Emirdağ İlçesi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Akın, Emirdağ Huzurevi Müdürü Mustafa Ertürk, Emirdağ İlçe Tarım Müdürü Serdar Lökçü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Teke, Emirdağ Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Şahbaz, Emirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Kutlu Teberik, Emirdağ TÜGVA ve Diyanet- Sen Başkanı Hasan Hüseyin Kimya, Emirdağspor Başkanı Süleyman Kocabıçak, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük, çalıştay koordinatörü Kadir Han Çakır katıldı.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.