EMİNE NUR GÜNAY “YAVRULARIMIZI ZİYARET EDELİM”

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Halis Toprak Çocuk Evleri’ni ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde hizmet veren evlerde çocuklarla buluşan Prof. Dr. Günay, onlarla sohbet edip oyun oynadı.

EMİNE NUR GÜNAY “YAVRULARIMIZI ZİYARET EDELİM”
15 Ocak 2018 Pazartesi 14:25

Tesis ve tesisin güncel durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Günay, ‘’ Buraya girdiğimiz andan itibaren gerçekten içimiz ısındı. Hocalarımız olsun, görevli personel olsun çocuklarımız için ellerinden geleni yapıyorlar. Çocuklarımız da oldukça mutlular. Bu manzarayı görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Kendileriyle vakitlerini nasıl geçirdikleri, bu evlerde yapılan kurs, oyun gibi aktiviteleri ve dersleri konusunda sohbet etme şansımız oldu. Yıl sonu karnelerini de kontrole geleceğimi söyledim’’ şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ

Prof. Dr. Günay çocuklar ile ilgili ‘’ Bugünün çocukları, yarının yetişkinleri, iş verenleri, çalışanları, siyasetçileri, akademisyenleridir. Zaman hızla akıp giderken, çocuklarımızı geleceğe hazırlamak devletimizin asli görevlerindendir. Çünkü iyi yetişmiş çocuk, iyi yetişmiş birey ve dolayısı ile iyi yetişmiş bir toplum demektir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızı bu durumunda farkında olarak, bilinçli ve sorumlu girişimleri, icraatları için kutluyorum. ‘’ dedi.

ŞEHRİMİZE ÇAĞRIDA BULUNUYORUM

Günay sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise Eskişehirlilere çağrıda bulundu. Günay, ‘’ Yavrularımızı ziyaret edelim, programları dahilinde zaman geçirelim. Hayatlarına dokunan Aile Bakanlığı, kurum yetkilileri ve görevlilerine teşekkürler. Onlar hepimizin yavruları, hepimiz sorumluyuz... Şehrimize çağrım... Herkesi sadece sosyal sorumluluk değil vicdani sorumluluğa davet ediyorum.’’ Dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.