Elektrikçiler Odası'nda Fatih Indır adaylığını açıkladı

Elektrikçiler Odası’nın 20 Ocak 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 23. Olağan Genel Kurulu’nda Fatih Indır ve ekibi başkanlık için adaylığını açıkladı.

Elektrikçiler Odası'nda Fatih Indır adaylığını açıkladı
18 Ocak 2018 Perşembe 12:36

Bir kafede düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Indır, “2007 yılında devir aldığım baba mesleğini devam ettirmekteyim. Aday listemde bulunan Cihad Kaymak ve Hüseyin Sökmenli ile 2010-2014 yılları arasında odanın yönetim kurulunda görev aldık. Meslektaşlarımıza tekrar hakkıyla hizmet edebilmek adına listemdeki diğer arkadaşlarımla birlikte, 23. Olağan Genel Kurulumuzda Başkanlık görevine talibiz” dedi.

Elektrikçi esnafının sıkıntılarından da söz eden Indır, “Odamıza kayıtlı tüm meslektaşlarımızın resmi kurumlardaki ve piyasadaki sorunlarından haberdarız. Bu problemleri elimizden geldiğince en kısa sürede çözmek için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde daha şeffaf bir yönetim anlayışını hedefinde olduklarını anlatan Indır meslektaşlarına çağrı yaptı. Indır, “Yeni dönemde daha kaliteli, her üyenin fikrini açıkça belirtebileceği bir yönetim için çalışacağız. 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 11.00’da Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda gerçekleşecek 23. Olağan Genel Kurulumuzda desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir - 6 yıl önce
Simdi değişim zamanı.Destegimiz seninle
Avatar
Eses - 6 yıl önce
Meslektaşın olarak yıllarca eski yönetimden destek görmedik.desteklerim sizinle.