ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ SEÇİME GİDİYOR

Türkiye’nin en önemli meslek örgütlerinden biri olan Elektrik Mühendisleri Odası’nın Eskişehir Şubesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor.

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ SEÇİME GİDİYOR
04 Ocak 2018 Perşembe 15:06

Elektrik Yüksek Mühendisi Ender Kelleci, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni yönetim kurulu adayları olarak Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi’nin daha iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını belirten Kelleci; daha bir EMO için birleştirici, kapsayıcı, eğitici ve yenilikçi olacaklarını vurguladı.

İLK YIL ’FARKINDALIK YILI’

Kelleci konuşmasına Eskişehir’in temsilcilikten şubeye nasıl geldiğini anlatarak başladı. Kendisinin de öğrenciliğinden beri EMO ile gönül bağı olduğunu belirten Kellecİ, 15 yıldır bu yapının içerisinde olduğunu bu yüzden EMO’nun kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti. EMO üyeleriyle yaptığı yoğun istişareler sonucunda EMO’nun daha iyi yerlere gelmesi için projeler geliştirdiklerini aktaran Kelleci, seçilmeleri halinde ilk yılı “Farkındalık Yılı” olarak adlandıracaklarını belirtti.

PROJE ÜRETEN YÖNETİM

“Farkındalık Yılı” kapsamında başarılı üye örgütlenmesi ve üniversite-sanayi-sektör işbirliğinin geliştirilmesini amaçladıklarını belirten Kelleci, EMO’nun üyeleriyle var olan bir meslek örgütü olduğunu belirtti. Kelleci “Üyelerimiz bizim temel taşımız. Eğer seçimi kazanırsak üyeleriyle beraber çalışan ve proje üreten bir yönetim oluşturmak istiyoruz” dedi.

GENÇLERİN İHTİYAÇLARI DİKKATE ALINACAK

Gençlere ayrı bir önem gösterdiklerini belirten Kelleci “Gençler bizim geleceğimiz. Bu yüzden onların mesleki bilgisini arttırmak bizim görevimiz. Yönetim olarak yapacağımız ilk şey gençleri anlamaya çalışmak olacaktır. Gençlerin ihtiyacı ne, şube onlara neler katabilir ve bunun gibi birçok soruyu kendimize sorduk. Cevaplarını da gençleri dinleyerek bulacağız” dedi.

EĞİTİM MERKEZLERİ

Sadece gençler için değil tüm üyeler ve toplum için de eğitim merkezleri kurarak mesleki gelişim seviyesini üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Kelleci “Biz sorumluluk sahibi bir şube olarak toplumsal gelişmeleri takip etmeli ve toplumcu bir duruş sergilemeliyiz. Temiz enerjiyi savunmalıyız. Ülkemizin ve dünyamızın doğasının temiz kalmasını sağlamalıyız çünkü bu bizim sorumluluğumuz.” diye konuştu.

GENEL KURULA DAVET

Şube üyelerini 13 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’de Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan  Kültür Merkezi’nde yapılacak  olan Şube Genel Kurulu’na  ve 14 Ocak  tarihinde yapılacak olan Şube seçimlerine davet eden Kelleci, katılımı yüksek bir seçim olmasını ve seçimin şubeyi daha iyi yere getirmesini istediğini belirtti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.