EKREM BİRSEN’İN YÖNETİMİNDE İSTİFA

Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın birlik yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği iddia edildi. Karamanlı’nın mevcut yönetimle arasının uzun süredir açık konuşuluyordu.

EKREM BİRSEN’İN YÖNETİMİNDE İSTİFA
10 Mayıs 2019 Cuma 11:33

Daha önce Suat Er başkanlığını yaptığı S.S. Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetiminde yer alan ve bu görevden de geçtiğimiz yıl istifa eden Karamanlı’nın Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim kurulu üyeliğinden de istifa ettiği öğrenildi. Birlik yönetimi tarafından ‘istenmeyen adam’ ilan edilen Karamanlı’nın istifanın ardında Suat Er ile yerel seçimler öncesi yaşadığı anlaşmazlığın yattığı konuşuluyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.