Eczacılarda destek istiyor

Eskişehir Bilecik Eczacılar Odası Başkanı Metin Kamış, koronavirüs salgını nedeniyle eczanelerde alınan tedbirlerin eczacılara ek bir maddi yük getirdiğini belirterek, sağlık personellerine yapılan ek ödeme benzeri bir maddi desteğinde eczanelere aktarılmasını talep etti.

Eczacılarda destek istiyor
02 Nisan 2020 Perşembe 14:19

Eskişehir Bilecik Eczacılar Odası Başkanı Metin Kamış, koronavirüs salgını nedeniyle eczanelerde alınan tedbirlerin eczacılara ek bir maddi yük getirdiğini belirterek, sağlık personellerine yapılan ek ödeme benzeri bir maddi desteğinde eczanelere aktarılmasını talep etti. Kamış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: “Tüm Dünya’yı saran corona virüsü ile yapılan mücadelede herkesin dikkatli olması malumunuzdur. Bu süreçte biz eczacılar olarak 7/24 görevimizin başında olan bir meslek mensubuyuz. Eczanelerimizde gerekli önlemleri alarak görevimizi icra ediyoruz. Risk altında özveriyle mesleğimizi yapmaktayız. Bu süreçte de her zaman olduğu gibi insan sağlığını ön planda tutuyoruz. Özveriyle görevini yerine getiren sağlık personellerinin yanında ismimiz pek telaffuz edilmese de bu mücadelede en ön safta yer alan bir sağlık personeliyiz. Salgın sebebiyle eczanelerde alınan tedbirler eczacılarımıza ek bir maddi yük getirmiştir. Bu sebeple sağlık personellerine yapılan ek ödeme benzeri bir maddi desteğin eczanelere de aktarılmasını talep ediyoruz. Eczacılarımızı ve personellerimizi rahatlatacağını düşündüğümüz maddi desteğin en kısa zamanda gerçekleşmesini umuyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.