Doğal Kil Ürünleri

Doğal Kil Ürünleri
27 Ekim 2020 Salı 13:07

Doğal Kil Hem çocukların hem de yetişkinlerin kullanabileceği olan ürünlerdir. 3 farklı renk ve farklı boylarda kullanılabilen doğal kil ürünleri aynı zamanda boyama yapmaz. Bu nedenle çocukların da rahatlıkla kullanabileceği ürünlerdendir.  0 ile 3 yaş arası çocukların kullanımı için uygun olmayan doğal kil ürünleri ilkokul çağından itibaren çanak, çömlek, vazo ve benzeri ürünlerin yapılabilmesi için kullanılan doğal ürünlerdir.

Kum görünümü sayesinde karıştırılarak sehpalarda yapılan kim çalışmaları bu hamurlar sayesinde sağlanmaktadır. Yapılan bu çalışmalar uzun seneler boyunca kırılmadığı sürece kullanılabilir ve süs eşyaları olarak saklanabilmektedir.

Doğal Çim Ürünlerini Kullanırken Dikkat Edilecek Hususlar Nelerdir?

Bu ürünler çabuk kuruyacağından dolayı mutlaka kendi özel paketleri içerisinde saklanmalıdır. Soğuk ve serin yerde muhafaza edilmeli aynı zamanda tarihi geçmiş olan paketler yenileri ile değiştirilmelidir.

İhtiyacınız olan ve kullanmak İstediğiniz tüm doğal kil ürünlerine https://www.hobi24.com/dogal-kil internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra hobi olarak kullanabileceğiniz diğer hamur ürünlerine de yine aynı adres üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.