DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planını kararlılıkla uygulayan ve salgının yayılmasını önlemek için önlemler alan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da sorumluluk alanında bulunan kapalı alanlarda ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Selami Vardar Bulvarı üzerinde bulunan Toptancı Hali de ekipler tarafından dezenfekte edildi.

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
03 Nisan 2020 Cuma 14:27

Covid-19 salgınının her geçen gün daha fazla yayılması sebebiyle önlemlerini buna paralele olarak arttıran Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğunda bulunan alanların dezenfeksiyon çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Eskişehir’in sebze ve meyve ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan ve her gün çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Toptancı Hali de ekipler tarafından dezenfekte edildi. Kent genelinde toplu taşıma araçları başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda çalışmaların devam edeceğini ifade eden yetkililer, Eskişehir’de de vaka sayısının her gün arttığını bu sebeple vatandaşların dışarı çıkmamaları gerektiğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.