“Devletimizin aldığı kararın arkasındayız”

Eskişehir’deki Oda, Borsa, meslek kuruluşları ve iş dünyası temsilcileri ortak bir basın bildirisi yayınlayarak, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin "Barış Pınarı Harekatı"na destek açıklaması yaptı.

“Devletimizin aldığı kararın arkasındayız”
16 Ekim 2019 Çarşamba 12:01

Ortak açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, "Devletimizin aldığı kararın arkasındayız ve destekliyoruz" mesajı verildi.

Toplantıya, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi, Eskişehir Barosu, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu Eskişehir İl Temsilciliği, Memur Sendikaları Konfederasyonu Eskişehir İl Temsilciliği, Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığı, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Eskişehir İl Temsilciliği, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Eskişehir İl Temsilciliği, Türk Muharip Gaziler DERNEĞİ Eskişehir Şube Başkanlığı, Odunpazarı Ziraat Odası Başkanlığı, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanlığı, Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Eskişehir Şube Başkanlığı, Eskişehir GENÇ İşadamları Derneği, Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu ve Genç Girişimciler İl İcra Kurulu üyeleri katıldı.   

Katılımcılar, toplantının bitiminde asker selamı verdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.