DENİZLİ'DE ŞİDDETLİ DEPREM!

Denizli'de 4.2 ve 6.0 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Bir ev yıkıldı. Deprem çevre iller ve Eskişehir'de de hissedildi.

DENİZLİ'DE ŞİDDETLİ DEPREM!
08 Ağustos 2019 Perşembe 14:57

Denizli’de saat 14.19’da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bozkurt ilçesinde meydana gelen ilk depremden yaklaşık 6 dakika sonra yine aynı noktada 14.25’te 6.0 büyüklüğünde bir deprem daha gerçekleşti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na göre 14.19’da meydana gelen ilk deprem yerin 17 kilometre derinliğinde gerçekleşti. İkinci deprem ise yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Deprem Antalya, Burdur ve Isparta’da  ve Eskişehir'de de hissedildi.

Deprem sonrası bir evin yıkıldığı ve Çardak Havaalanı’nın tavanında çökme oluştuğu bildirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kendilerine ulaşan bilgilerde herhangi bir can kaybı yaşanmadığını aktardı. Zolan, “Ekiplerimiz destek için sahaya çıktı. Baklan, Bozkurt ilçemize doğru gidiyorum. Gelen haberlerde bizi üzecek, can kaybı haberimiz yok çok şükür. Ben de kapalı alandaydım, hissettik. Biz özetle şu anda Baklan, Bozkurt ve Çardak ilçelerimize doğru gidiyoruz. Ekiplerimiz orada” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.