"Deniz Kaplanım" diyerek dolandırıyorlar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi dolandırıcılara karşı uyardı.

"Deniz Kaplanım" diyerek dolandırıyorlar
09 Kasım 2018 Cuma 15:53

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi,  belediye bürokratlarının isimlerini kullanarak, maddi yardım talebinde bulunan dolandırıcılar hakkında, iş dünyası mensupları başta olmak üzere vatandaşlarımızı uyardı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin kendilerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Deniz Kaplan olarak veya kendisinin üst kademe bürokratı olarak tanıtmakta ve maddi yardım isteğinde bulunmaktadırlar.

Kendilerini telefonla arayarak, Büyükşehir Belediyesi adına sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve isteklerde bulunanlar kesinlikle dikkate alınmamasını bildiren yetkililer, söz konusu numaraların Cumhuriyet Savcılığı’na bildirilerek suç duyurusunda bulunulabileceğini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.