DEMOKRATLAR TERMİK SANTRALE KARŞI...

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, Alpu Ovası’na yapılması planlanan Termik santralin sondaj çalışmasının yapıldığını hatırlatarak “Demokrat Parti olarak karşı çıkacağız” dedi.

DEMOKRATLAR TERMİK SANTRALE KARŞI...
28 Nisan 2019 Pazar 16:58

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, haftalık pazar toplantısında açıklamalarda bulundu. Eskişehir’de düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Alpu Ovası’nın sit alanı ilan edildiğini hatırlatan Özcan, “Bundan sonra da AKP’li arkadaşlarımız buraya termik santral yapılmayacak müjdesi verip toplumda farklı bir algı yaratmaya çalışmışlardı. Ancak geçtiğimiz günlerde aldığımız bir bilgiye göre Alpu Ovası’nda kömürlü termik santralle ilgili sondaj çalışmalarının yapıldığını maalesef ki üzüntüyle öğrendik. Daha önce de söylediğimiz gibi Demokrat Parti olarak kömürlü termik santrale sonuna kadar karşı çıkmaya devam edeceğiz. Bereketli toprakların ve çocuklarımızın geleceği için onaylamadık bunan sonra da onaylamayacağız. Mihallıççık’taki Adularya Termik Santral Tesisi atıl bir şekilde durmaktadır. Termik santrale ihtiyaç varsa neden burası atıl bir şekilde durmaktadır?” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.