Daday Belediye Başkanı Taş’tan Eskişehir’e övgü dolu sözler

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Kastamonu Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Büyükşehir Belediyesi’ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Yılmaz Büyükerşen’in çalışmalarına hayran olduğunu ifade eden Taş Eskişehir’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Daday Belediye Başkanı Taş’tan Eskişehir’e övgü dolu sözler
23 Ekim 2020 Cuma 15:08

Belediye başkanlarının Türkiye’nin dört bir yanındaki şehirlerden Eskişehir’e ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Kastamonu Daday’da önemli çalışmalara imza atan Hasan Fehmi Taş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Eskişehir’de, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Genel Sekreter Ayşe Ünlüce’nin kabul ettiği Hasan Fehmi Taş, Yılmaz Büyükerşen hayranı olduğunu belirterek, Eskişehir’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Taş “Üniversite yıllarında eğitime verdiği büyük katkıların yanı sıra Eskişehir halkının takdiriyle 1999 yılından beri aralıksız seçilen Sayın Büyükerşen, bizlerin her zaman örnek aldığı önemli bir büyüğümüzdür. Kendisinin çalışmalarını yakından takip eden biri olarak bu şehirde yapılanların gerçekten çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Eskişehir eğer diğer Anadolu şehirlerinden farklıysa, turist çekiyorsa, gençler bu şehirde okumak için can atıyorsa bu Sayın Yılmaz Büyükerşen ve ekibinin sayesindedir” dedi.

Kastamonu’nun küçük ama çok şirin bir kent olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ise yerel yönetimler arası işbirliklerine büyük önem verdiklerini belirterek, Hasan Fehmi Taş’a nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.